Secret World
Добре Дошли в Secret-World - един необятен и завладяващ магически свят. Моля, регистрирайте се за да намерите много приятели, да се забавлявате и най-вече да получите достъп до вълнуващата ни онлайн РП игра.

Очакваме Ви! 
ИндексDaily prophetКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share
 

 Из улиците ...

Go down 
АвторСъобщение
Алистър Ерторис
мъгъл
Алистър Ерторис

Брой мнения : 49

Из улиците ... Empty
ПисанеЗаглавие: Из улиците ...   Из улиците ... EmptyНед Дек 27, 2009 9:07 pm

Хогсмийд е малко селце разположено между тъмните талази на огромна гора и Хогуортс. Местенцето е изцяло населено от магьосници и е невероятно известно, заради което е и често посещавана дестинация, както от най-различни магове, така и тези, които се обучават в училището за вълшебство и магия. Единственото условие, което учениците трябва да спазват е да са над втори курс ( трети и нагоре), както и да имат разрешение от родителите си.
Самото селце има доста малки улички, които се пресичат образувайки най-различни форми - кръгове, звезди, кръстове и квадрати. Повечето от тях са безлюдни, но изключение прави Главната улица - там почти винаги има тълпи от хора, които бързат да се шмугнат в някое от прекрасните магазинчета или пък в някое от заведенията.И въпреки това по-предприемчивите можеха да се натъкнат на доста интересни неща в това на пръв поглед безобидно и обикновено село. Имаше слухове за най-различни тайни проходи водещи до неизвестно къде, както и за скрити врати и стени, които безследно изчезваха след правилната парола. Никой не можеше да каже с точност къде са, но имаше магьосници, които се кълняха, че дори са ги намирали. Естествено, всички твърдения си оставаха просто хипотези без точни доказателства.

РП тема.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Едуард ван Фьортедо
Забравител
Едуард ван Фьортедо

Брой мнения : 252

Из улиците ... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Из улиците ...   Из улиците ... EmptyСря Апр 07, 2010 5:37 pm

Учебната година в Хогуортс започваше. Едуард бе изпратил двама от членовете на Алианса в училището, за да разознават. В близките няколко дни, Кълън нямаше да има никакви ангажименти и просто щеше да се наслаждава на живота. Малко преди да започне да се стъмва, вампирът реши да се разходи, както и да разгледа магазинчетата из Хогсмийд. Аврорът се запъти към "Висша мода за магьосници", за да види какви нови модни изделия има хД. След като влезе, там видя познат мъж, който тъкмо излизаше от магазинчето.
- Хеей Питър, как си? - попита Ед и подаде ръка, за да се здрависа.
- Едуард, отдавна не сме се виждали! - отбеляза Пит - добре съм, ами ти? - попита мъжът.
- Супер - отвърна Кълън.
- Съжалявам, но трябва да тръгвам - каза Питър и се стрелна през вратата. След като аврорът разгледа всичко, се запъти към изхода на магазина. През вратата влезе някакъв доста едър мъж, и Ед отстъпи назад, за да му направи място да мине. Докато отстъпваше назад, Едуард блъсна някой. Когато се обърна видя доста красива жена.
- Много съжалявам - побърза да се извини вампирът.
- Няма проблем - рече Жената..

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Лириана Форкънтър
Директор; преподавател по "Способности"; рък-л на дом Флемио
Лириана Форкънтър

Брой мнения : 431

Трезор
Оставаща сума: 750

Из улиците ... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Из улиците ...   Из улиците ... EmptyСря Апр 07, 2010 7:07 pm

...- Няма проблем. – каза спокойно Лириана, въпреки че залитна така, че за една бройка да падне.
Рейв се отдръпна крачка назад, за да види човекът, с който се бе сблъскала. Беше висок, слаб мъж, с хубава фигура. Бронзовата му коса и странните му златисто-кехлибарени очи се отрояваха на фона на бледата кожа. Нестандартна, но и много интересна външност.
- Съжалявам. - Каза още един път непознатият и подаде ръката си на червенокосата жена. Фориър подаде своята, а мъжът я целуна, сякаш бяха в 19 век. Но някак си преподавателката не обърна толкова голямо внимание на това, колкото на студената кожа на непознатия. Още когато ръцете им се докоснаха някаква ледена тръпка премина през слидеринката.
- На какво дължа честта? – попита загатнато тя, а леденосините й очи се впиха в неговите.
- На красотата Ви, може би. – мистериозна усмивка се появи на лицето му. – Едуард Кълън.
Директорката не беше изненада от комплимента, но пък винаги й харесваше да й го казват. Че кой не обичаше..?
- Фориър. Лириана Фориър. – отвърна на неизказаният въпрос и после предложи: - Хайде да излизаме, в този магазин е доста задушно.
Двамата безмълвно излязоха навън и закрачиха по улицата на Хогсмийд.
- E, какво те води насам Едуард? – попита жената, а от проблясващото из зад облаците слънце червената й коса проблесна. Очите й срещнаха неговите, докато чакаше отговора.

---
Из улиците ... Profilew
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Едуард ван Фьортедо
Забравител
Едуард ван Фьортедо

Брой мнения : 252

Из улиците ... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Из улиците ...   Из улиците ... EmptyСря Апр 07, 2010 10:57 pm

- Нищо по-специално. Просто реших да разгледам магазините и да убия свободното си време - отговори вампирът, като погледите им отново се срешнаха. Сините й очи бяха така красиви, а косата й, огряна от слънчевите лъчи изглеждаше така, сякаш е от коприна.
- Ами теб какво те води насам? - попита мъжът, докато продължаваха да крачат из главната уличка на Хогсмийд.
- И аз като теб. Учебната година в Хогуортс започва утре, и това е последният ми свободен ден. - отговори Лириана.
- Оу, ти работиш в Хогуортс.?! По какво преподаваш? - попита отново Ед.
- Отвари - отвърна жената. Двамата видяха една свободна пейка и отбиха леко от пътя, за да могат да седнат.
- А ти Едуард, с какво се занимаваш? - попита директоркатаа, а мъжът веднага отговори:
- Аврор съм. - времето изведнъж захладня и последните слънчеви лъчи, които огряваха небето се скриха. Едуард опита да вникне в съзнанието на Лириана, но всичко вътре му се виждаше много мътно. Това е единственният човек, на който вампирът неможеше ясно да прочете мислите му.
- Няколко аврорва ще идват в Хогуортс, като мерки за сигурност. Ти, ще идваш ли? - попита жената.
- Не, - отвърна кратко мъжът..
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Лириана Форкънтър
Директор; преподавател по "Способности"; рък-л на дом Флемио
Лириана Форкънтър

Брой мнения : 431

Трезор
Оставаща сума: 750

Из улиците ... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Из улиците ...   Из улиците ... EmptyЧет Апр 08, 2010 7:23 pm

Лира забеляза някаква промяна в изражението и тона на Кълън. Изведнъж стана някак напрегнат, а отговорът на последният й въпрос беше доста рязък и кратък.
- Проблем ли има? – попита Рейв, въпреки че не бе особено загрижена. Какво да я правиш, слидеринка...
- Ъъ, да... да, всичко е супер. – промърмори Едуард.
Фориър вдигна рамене примирително, въпреки че не бе очаквала отрицателен отговор. Не вярваше, дори и на аврорът да му имаше нещо, да е такова, че да не може да се преживее.
Лириана отметна косата си и се наклони глава, заглеждайки се в Кълън. Тялото му, като на мраморна статуя, стоеше неподвижно... прекалено неподвижно. Дори гръдният му кош бе застинал, не се спускаше и повишаваше, както на нормален дишащ човек.
И в този момент нещо в ума на младата червенокоса магьосница прещракна. Перфектен външен вид, странно държане, добри рефлекси, не се нуждае от диша...
Инстинктивно се дръпна във възможно най-далечният край на пейката. Той, то или каквото обръщение се използваше, я погедна странно, сякаш тя е мъртвеца. Очите му се впиха неразбиращо в нейните за части от секунда и после промърмори нещо като ‘Мамка му’ ужасно тихо. Лира се изправи, бавно крачейки назад. Искаше да се отдалечи възможно най-далече.
Ръката й се стрелна към пръчката, когато Едуард вече стоеше на няколко метра от нея.
- Какво си ти? – гласът й бе възможно най-спокоен, а отговорът не бе нужен. Знаеше идеално какво точно е Кълън, но се опитваше да си спечели време...

---
Из улиците ... Profilew
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Дейниъл Форкънтър
мъгъл
Дейниъл Форкънтър

Брой мнения : 720

Трезор
Оставаща сума: 750

Из улиците ... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Из улиците ...   Из улиците ... EmptyПет Апр 09, 2010 7:23 pm

Наближаваше 15 септември, което значеше, че започва поредната учебна година в "Хогуортс". Както и всеки път по това време, Саймън се беше отправил към "Хогсмийд, за да пийне по едно Огнено Уиски в "Трите Метли" заедно с някой от преподавателите в училището. За нещастие обаче не можа да си намери компания, затова беше принуден да отиде сам. Така, разбира се, нямаше да я толкова интересно, както миналата година, когато с Емет Кълън се бяха съзтезавали кой ще изпие най-много. Естествено, че Саймън спечели.

Слънцето се показваше бавно зад малките спретнати покривчета на къщите на "Хогсмийд", огрявайки тъплите от хора, блъскащи се по улиците на селцето. Вятърът свистеше тихо и разтърсваше току що раззеленените корони на дърветата. Навсякъде се носеше пролетно ухание, което поддържаше усмивките по лицата на иначе забързаните хора.

"бляя, май ще си прекарам тъпо тази година", мислеше си Саймън,докато оглеждаше всичките хора, които се тълпяха пред "Трите метли". Сигурно трябваше да чака много, за да влезе, а и вътре щеше да му е скучно сам, затова реши само да се отбие до "Меденото царство" за някой или друг пакет ментови бръмбари и да си тръгва. Нещо интересно обаче беше приковало вниманието му на една пейка на няколко метра от него. Там стояха двама човека, от които само единият беше познат - Лириана Фориър, преподавателка по отвари ви директор с него в "Хогуортс", но другият беше странен и необичаен, сякаш нещо не му беше наред. Беше прекалено блед, с изваяни и перфектни черти и някакво злокобно излъчване.

Саймън се приближи към пейката и видя, че Лириана го забеляза.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
Из улиците ... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Из улиците ...   Из улиците ... Empty

Върнете се в началото Go down
 
Из улиците ...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Secret World :: Други :: РП архив-
Идете на: