Secret World
Добре Дошли в Secret-World - един необятен и завладяващ магически свят. Моля, регистрирайте се за да намерите много приятели, да се забавлявате и най-вече да получите достъп до вълнуващата ни онлайн РП игра.

Очакваме Ви! 
ИндексDaily prophetКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Герои на възрастните

Go down 
АвторСъобщение
Дейниъл Форкънтър
мъгъл
Дейниъл Форкънтър

Брой мнения : 720

Трезор
Оставаща сума: 750

ПисанеЗаглавие: Герои на възрастните   Пет Юли 16, 2010 9:16 am

Име: Не се приемат имена от "Здрач", тъй че забравете за Бела, Едуард, Джаспър, Карлайл, Есме, Емет, Розали, Джейкъб, Алис, всички Кълън, Блек, Блак и т.н.; Деймън и Стефан Салваторе, Елена Гилбърт, Джеръми, Анабел, Пърл и други имена от "Дневниците на вампира"; Рон Уизли, Хърмаяни Грейнджър, Дъмбълдор, Макгонагол - нищо от "Хари Потър". Без актьори, писатели.. схващате идеята? Внимавайте как съчетавате имената. Не върви английско с испанско или китайски с българско, нали ви е ясно. И не ги правете много сложни и трудни за произнасяне.
Възръст: Над 17, задължително.
Характер: Опишете характера на героя си: какво обича, мрази, за какво мечтае; опитайте се да бъдете по-конкретни и се изразявайте подробно. Въздържайте се от противоречиви качества. Не може героят ви да е едновременно мил и приятен и да дразни околните. Най-малко 5 реда.
Външен вид: опишете външният вид на героя си. Пишете дали е висок/слаб, какъв е цветът на очите, косата и кожата му, формата на носа и др. Не се правете най-красивите и перфектн и на света, кхъ. Описанието - най-малко 5 реда.
История: историята на героя ви - всичко за живота му от раждането до постъпването в "Хартуин" - общо взето, всичко, което ви хрумне. Най-малко 10 реда.
Професия: ако желаете героят ви да работи нещо може да го запишете за някоя професия - погледнете следващия пост в тази тема и впишете желанието си тук.
Допълнително: нещо, което искате да добавите и не сте споменали по-горе.
Способност: ако желаете героят ви да притежава някаква магическа способност трябва да преминете курс да обучение от няколко задачи. До тогава, това място остава празно.
Контакти: скайпът и имейла ви.

Ако прикачвате снимки, то те трябва задължително да са в линкове - ако не са ще бъдат трити без предупреждение. След като пуснете героя си ще получите Лс с инструкции.


Последната промяна е направена от Дейниъл Форкънтър на Нед Юли 18, 2010 9:46 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Дейниъл Форкънтър
мъгъл
Дейниъл Форкънтър

Брой мнения : 720

Трезор
Оставаща сума: 750

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Нед Юли 18, 2010 9:45 am

аврор (10) - аврорите са елитни магьосници, тренирани да се борят с Черните изкуства и да залавят тези, които ги практикуват. Занимават се главно с намирането и отстраняването на незаконни дейноси и залавяне на извършителите им. Професията на аврорът е една от най-трудните, но и известни професии в магическия свят. Аврорите се управляват от министерството на магията.

лечител или мадимаг (5) - това са елитни магьосници, които са обучени да лекуват с магия и билки и работата им е една от най-отговорните и важни професии. Обикновено работят в болницата за магически травми и наранявания "Свети Мънго'.

Змеевъд (5) - змеевъдите са специално тренирани магьосници, които трябва да залавят дракони и да се грижат за тях, отвеждайки ги в змейските резервати близо до Лондон. Професията е изключително опасна, но е перфектната за любителите на дракони.

Забравител (8) - член на отдел "Магически злопоуки и бедствия" в министерството на магията, които се занимава със спешно модифициране на паметта на мъгали, които са видяли следи от магьосниците. Обикновено участватв отряда за бързо реагиране на министерството.

Чиновник (15) - чиновниците са членове на отдели в министерството или техни ръководители. Всеки чиновник изпълнява някаква своя задача, като е длъжен да отчита работата си пред ръководителя си.

Член на магисъбора (10) -това са хора, които представляват магическия съд, наречен МАгисъбор. Магисъборът осъжда всички криминални пресъпници и нарушители на реда, като най-обичайната присъда е изпращане в Азкабан.

Непродумващ (8) - това са отново членове на министерството на магията, но този път в отдел "Мистерии". Те нямат право да говорят за работата и целите на отдела си и за това са наричани "Непродумващите". Занимават се с тайни неща..

Разбивач на заклинания (3) - това е професия, която основно се практикува в магическата банка "Гринготс". Разбивачите са специализирани магьосници, които изследват основно египетски гробници и носят злато в Гринготс.

журналист (6) - журналистите работят в магическите вестници и списания и се грижат за бързото и ефикасно намиране на новини и клюки, каквото и да им коства това.

продавач; собственик на магазин (15) - тук има доста възможности за управление на магазин на Диагон-али и Хогсмийд. Обикновено продавачан е трябва да има някакви специални знания, но има и такива случаи, когато е нужно. Интересуващите се от тази професия да ми пишат на лично съобщение.

; в скобите ще видите колко места остават за професията ;
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Томас Дейтън
Министър на магията
Томас Дейтън

Брой мнения : 327

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Пет Юли 23, 2010 5:32 pm
Име: Томас Дейтън;
Години: 25;
Зодия: Риби;
Рожденна дата: 17.03.1985;
Местожителство: Париж, Франция;
Кръв: Чистокръвен;
Способности: Метаморфаг, телекинезист;
Пост: Министър на магията;
--

История: Томас е роден на седемнадесети март през хиляда деветстотин осемдесет и пета година. Роден е под зодиакалният знак риби. Той е израстнал в Лондон, Англия в богато магьосническо семейство, в което нищо не му липсва. То се състояло от двамата му по-големи братя и майка му и баща му. Още от малък, на крехката възраст от осем години, той научава за магията, когато една сутрин се събужда и се поглежда в огледалото, главата му е станала като на огромна и космата котка. Когато се показал пред родителите си, те били много радостни, защото той единствен в семейството се е родил с такива по-специфични способности, а именно тези на метаморфага. Тогава те му обясняват че е магьосник и какви специялни и полезни сили има.

Когато е на десет години, момчето вече е изчело половината книги за магическия свят, които е могъл да намери в голямата им семейна библиотека. Точно в този период от животът му, родителите му биват убити. Той научава това от двамата си братя, които му съобщават, че са умрели като герои - в битка срещу неправдата и злото в магическия свят. В този момент, момчето се заклева, че ще отмъсти за покойните си родители. Трите момчета остават да живеят с икономката на дома им (тя също е магьосница), която усърдно се грижи за угодата на децата. От тогава Дейтън се затваря в себе си, и не общува с никого. Прекарва всичкото си време в учение от мъгълското училище, в което беше записан, и в четене на магьоснически книги.

На единадесет години, момчето все така унило, необщуващо с никого и затворено в себе си, е претъпкано с информация за много неща от магията. Покрай тези книги и факти, които научава се запалва по Трансфигурацията, който след заминаването му в Хогуортс става и любимият му предмет. Детето едвам изчаква единадесетия си рожден ден, когато най-хубавият му подарък пристигна - писмото от училището за вълшебство и магия Хогуортс. Тогава момчето препрочита писмото си, изпратено му от тогавашната директорка, професор Орланда Сънрайс, която с удоволствие го канеше в магическото училище.

След като постъпва там, първото му впечатление било главозамайващо. Всичко в замъка било прекрасно, всички хора, предмети, всичко, абсолютно всичко. Томас харесвал всяка частица от замъка. Когато постъпва там, разпределителната шапка, се чудела къде да го постави. След като бе решила дилемата си, Дейт беше изпратен в Грифиндор, дом в който всички от семейството му бяха постъпвали. Бил отличник по всички предмети, особено по любимият му - Трансфигурация, по който бил безупречен и заедно с едно момиче (Софи Льоер), с което после стават най-добри приятели, били любимци на преподавателя, за което много от съучениците им завиждат. Вечер, когато си лягал под топлите завивки, момчето си мечтаело някой ден, това място да е под негово ръководство. Искаше да е директор и да допринесе, защото мислеше, че ще може, още за това легендарно училище. Когато е в трети курс, Том се запознава и със съученичата му - Софи Льоер, с които постепенно се опознават и станали най-добри приятели. До тогава затвореното в себе си момче се отпуснало и започнало да общува и с останалите деца от училище. А именно на това го научила Софи, за което Дейт и до ден днешен й благодари.
След като завършват седмият си, последен курс, и двамата с отличие, и тогава пътищата им се разделят, защото момичето заминава за Лондон, родния град на Томас, където започва да учи магьосническо сътрудничество. По ирония на съдбта пък, Дейт заминава да работи в една библиотека в Париж, където прекарвал повечето си време в четене. Няма никаква връзка с Льоер, дори не знае адресът й в Париж, за да посети родителите й, които познаваше, защото й беше на гости едно лято.

Когато навършва двадесет и три години, една ранна дъждовна сутрин, Том получава вестникът "Пророчески вести", в който на първа страница беше написано, че директорката Орланда Сънрайс била мистериозно убита. Тогава, вече мъжът, отива в Хогуортс за погребението на бившата си ръководителка. Когато пристига там, нямало нито един преподавател, който да бил от младите години на Томас. Тогава той разбира, че все още няма и директор, за това се обръща към тогавашния министър Сайрън Кейп, който с течения на обстоятелствата бива убит, по същия този мистериозен начин, както и Орланда. Оттекчен от мъгълските физиономии и претенциите им, Томас напуска работата си и отива в Хогуортс. Тъй като с, вече, бившата директорка на училището си заминава и постът й на ръководител, Дейтън го заема. Състават от прпеодаватели го мислят за неопитен и незрял, и в знак на протест към министърът, за който мислеха същото, но изобщо не беше така, преподавателите по Трансфигурация и Вълшебство напускат. Тъй като нямало, според Том, по-достойни преподаватели за поста на трансфигурант, решил той да бъде преподавател. Директорът прави много подобрения и обновява западналите системи на училището, с което се доказва пред магьосническото общество и екипа си от преподаватели в Хогуортс. Тъй като във въпросният списък от екипа си зеела една дупка, от министерството бива назначаван още един човек - Саймън Силвърмун, директор на Хогуортс. Да, той беше заел същия пост като на Том, двамата чудесно се сработваха...

След две години Томас напуска поста си от „Хогуортс”, защото се скарал със Силвърмуун. Дейтън се пробва за министър на магията в Холандия. И го одобряват. Холандия беше центъра на магията и министерството съществуваше от повече от един век. Том беше най-младия министър в историята на страната...

Характер: Том е добродушен, млад и забавен човек. Като цяло е доста ведър. Държи на приятелите си и обича да търси нови. От време, на време, когато е много ядосан или пък в лошо настроение, става доста сприхав и избухлив. По някога може да нарани душевно приятел, за което след това не можеше да си намери място, защото го е направил без да го мисли. Попринцип, Том е човек, който живее за мига. Може да знае, че след една един час ще умре, но пак ще го използва пълноценно, да направи нещо лудо и щуро с близки хора, като за последно. Умее да съчувства и да помага на хората, които са в нужда. Когато започне нещо, се старае да го довърши, дори и да не го, голям инат е. Обича да чете книги, това е заложено още от детството му, когато родителите му биват убити. Обича тишината и спокойствието. Дразнят го хора, които имат прекалено голямо самочувствие, което е без покритие, както и тези, които казват нещо, а след това правят пълната му противоположност. С други думи въздух под налягане. Чувства се удолетворен, когато знае, че си е свършил работата, и когато хората оценяват труда му. За Дейт това, че е чистокръвен магьосник, не означава нищо. За него бездарните, т.нар. безмощни, и мъгълите са като него, като останалите хора. С тази разлика, че мъгълите не притежават мигически спосоности. Като цяло той беше положителен, добродушен и общителен човек.

Външен вид: Мъж, с къса, почти светло-руса коса. Има светло-сини очи, които понякога променяше, заради дарбата си на метаморфаг, а и понякога, когато се ядосаше и не сдържаше тези му сили да излязат на показ. Дори се е случвало да променя цялата си глава в такава на змей.
Висок е 1.81 см. и тежи около 84 килограма. Има стройно, стегнато и мусколесто тяло. Попринцип носът му е чипав, но понякога му се искаше да го промени и го променяше в някакъв друг. Тази дарба на метаморфаг правеше прекрасни неща. Устните му са нормални на дебелина, а веждите не много дебели. Обича да се облича в различни дрехи. Предпочиташе по-спортното облекло, но в работно време се обличаше с костюм. Облича се в леки цветове, понякога и черното. Носи най-вече тениска, която подчертаваше релефа на тялото му, дънки и маратонки, които стигаха до глезенът. Това беше обичайното му облекло, с което всичките му приятели го харесваха, но най-важното бе, че той се харесва така. Ниога не беше харесвал учителската си мантия и не обичал да я носи особено, защото смята, че всички преподаватели приличат на старци..
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.secret-world.forumotion.net
Вайълет Олаф
Лечител
Вайълет Олаф

Брой мнения : 3

Трезор
Оставаща сума: 750

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Вто Юли 27, 2010 7:20 pm

Име: Вайълет Олаф
Възръст: 23

Характер:
Вайълет има малко по- сложен характер. Обича да налага мнението си и да става, каквото тя каже, не обича да и’ казват какво да прави,. За нея най- хубавото е човек да казва истината и да е искрен с другите, затова тя се старее винаги да е искрена спрямо хората около нея, макар това понякога да не е в нейна полза. С тази своя искреност Вайълет не си печели много верни приятели, но въпреки това има доста. Когато е с тях обича да ги разсмива и да се весели. Умее да познава от пръв поглед дали човекът срещу нея ще и’ допадне или не, когато не харесва някого, гледа да стои настрана от него. Освен, че може да слуша музика постоянно, Вайълет много обича да гледа филми и да пътува. Обича да помага на другите, обича винаги да е активна и да е заета с нещо. Обича да се разхожда дълго из полето, планината или където и да било, дори и да е сама.. Не я интересува какво си мислят другите за нея, доста е освободена и и понякога се замечтава малко. Хората около нея казват, че им носи позитивна енергия

Външен вид:
Вайълет е малко по- висока от обичайното, около 1, 73, но за човек с високи роднини като нейните това е нормално. Косата и’ е дълга, стига малко под раменете, черна. Лицето и’ е издължено, очите и’ са пъстри, преливащи, взависимост от светлината, някой път по- тъмни, друг път по- светли, освен това са подчертани от тънки прави вежди и изразитело, дълги мигли. Кожата и’ е бледа, на лицето си има малки, почти незаележими лунички, които ако искаш да видиш трябва да се загледаш малко по- продължително в лицето и’, също така има и белег на едната буза, който носи още от малка и който с времето променя размера си.

История:
Вайълет е родена в Голуей, Ирландия, в голямо и шумно семейство. Родителите и’ Амелия и Патрик са чистокръни магьосници,
освен това тя има още една по- малка сестра и един по- голям брат.
Вайълет има пълзотворно детство изпълнено с игри и веселие. Тя много обичала да си ирае навън, да тича из полето и да се въргаля в прахта, родителите и’ едвам я прибирали вкъщи, толкова се радвала, че всеки път, когато трябвало да се прибере плачела..
В училище любимите и' предмети били отварите и билкологията и естествено в тях била най- добра..
Още от малка мечтае да бъде като родителите си, които винаги и служели за пример. И
майка и’ и баща’ са лечители и Вайълет искала да бъде като тях.

Професия: Лечител
Допълнително: Кучето и се казва Арес, има и сова- Рея.
Способност:
Контакти: скайп: hadrozavar
Последната промяна е направена от Вайълет Олаф на Сря Юли 28, 2010 2:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.academyarcadia.forumotion.net.
Лириана Форкънтър
Директор; преподавател по "Способности"; рък-л на дом Флемио
Лириана Форкънтър

Брой мнения : 431

Трезор
Оставаща сума: 750

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Вто Юли 27, 2010 7:43 pm

Не си одобрена, за сега.
Училището не е "Хогуортс", а "Хартуин" - поправи го. За повече информация можеш да погледнеш в тази тема. Pиши ми на LС като го оправиш. :}

Едит: Одобрена. =}

---
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Касиопея Ефалтис
Собственик на магазин на ул. Фиделиус
Касиопея Ефалтис

Брой мнения : 212

Трезор
Оставаща сума: 750

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Вто Авг 10, 2010 1:24 pmИме: Касиопея Хеспериди Ефалтис;
Обръщения: Каси, Кики, Сю, Хеси, Рида, Ери, Рия и други производни;
Рождено място: Валенсия, Испания;
Местожителство: Амстердам, Холандия;
Възраст: Една дама никога не разкрива възрастта си…
Дата на раждане: 17 март, 1988 година;
Зодия: Риби;
Кръв: Мъгълокръвна;

Длъжност:

Собственичка на антикварния магазин на улица Фиделиус.

За повърхностните:
Към петнадесетата година русата коса на Ериъс потъмнява и момичето се превръща в абсолютна брюнетка, което доказва, че доста е поумняла с времето. Невинните й очи я карат да изглежда по-млада, от колкото е. Устните й са плътни и бледо розови. Чертите на лицето й са много нежни и фини. В нея се крие една невероятна красота, която не ще да бъде разкрита. Тенът на кожата й е блед, но не прекалено. Висока е едва метър и шестдесет и седем сантиметра.
По главата си има три или четири белега от пукане на главата. Също така има триъгълен белег на лявата си длан причинен от ютия за гладене.
По отношение на стила на обличане… Пада си малко ексцентрична. Нямам предвид като Лейди Гага, но се облича доста странно за мъгълокръвна магьосница. Това е нормално при положение, че сама си шие повечето дрехи.

Вътрешна красота:
Сещате ли се за онези романтични комедии, които съдържат известна доза смях, но понякога могат да бъдат и малко сълзливи. Е, това е самата Касиопея. Не ме разбирайте погрешно. Касиопея Хесперида Ериъс не е най-новия филм, който ще се нареди в Топ 10 най-сваляни торенти в Замунда. Тя е най-нормален човек(?) или мъгъл(?), или най-точно – магьосница. Но да се върнем на темата.
Като малка, Ери е много буйна и създава доста проблеми. Но докато расте я настига пубертета и бурния й характер утихва. Не, не си мислете, че сега е някое кротко момиче. Никак даже.
Двадесет и две годишната брюнетка е много отговорна, като се има на предвид “досието” й. Хеси е дружелюбна и мила с всеки. Доста услужлива и добродушна. Освен това лесно завързва приятелства с лекото си чувство за хумор. Може би е прекалено бъбрива и, когато заговори за нещо, се отплесва лесно.
Както предполагам сте разбрали в началото, Каси е много романтична и мъничко си пада по баналностите. Харесва дългите разходки по плажа, придружени с още по-дълги разговори, в които тя неусетно сменя темата хиляди пъти. За жалост до Амстердам няма море и за това използва реката, по която е построен величествения замък на академията Хартуин. Също така си пада по романтичните филми и изобщо по филмите. Малко е чувствителна и понякога не успява да сдържи сълзите си. Голяма мечтателка с необятно въображение. Рия ражда много идеи, повечето от които са вдъхновени от мъгълския й живот.
Може да е доста непохватна, но всичко друго й е наред. Не трябва да се стряскате, ако видите белезите по главата й повечето, от които са причинени още преди да постъпи в Хартуин. Сега е по-внимателна, но това не значи, че не чупи най-новите вази, пристигнали в антикварния й магазин.

Минало, настояще и една много тайна тайна:

В малкото селце Брескорт, намиращо се в северозападна Швейцария, рано сутринта (към 4:37) се ражда второто дете на мъгълското семейство Ериъс. Нормалното, на пръв поглед, бебе Касиопея, всъщност съвсем не е кротко и послушно, за каквото го имат в първите няколко месеца. Нали казват, че “Крушата не пада по-далеч от дървото. Предполагам не разбрахте защо го казах, поради простата причина, че пропуснах да спомена, че въпросното семейство Ериъс, не е съвсем нормално. И незнайно защо, децата на шантавите родители, не се по-различни от тях. Те не са част от коренното население на Швейцария, защото по принуда на съдбата са си създали традиция да се местят веднъж на пет години.
И ето, че когато Ери е на 4 се налага да се преместят, но този път в Холандия. Доста далеч, нали, но ето, че нещата се променят. Пет години по-късно не се налага да се местят. Минават шест и седем, но те все още са в Холандия. Заселили се вече трайно в Хорст, семейство Ериъс започва нормален ненормален живот. Малката Касиопея си има приятели (момчета) и показва щуротията си на всеки срещнат. Както споменах в описанието на вътрешната й красота, като малка тя наистина е много буйна. Прави пакости и винаги си пати.
Когато е на 13 в дома им идва непознат гост, носещ на Хеси писмо от академията Хартуин. Той й разказва всичко за света на магията. Дори странностите, които се случват около нея, се разясняват. И ето, че Сю попада в страната на чудесата. Едно ново място, едни нови хора, едно ново приключение. Магическия свят й се отразява добре. Каси намира много нови приятели и може би няколко неприятеля. За Рия, всеки ден в академията е изпълнен с много смях и забавления.
Но тя пораства и завършва Хартуин. Живее няколко години в мъгълския свят ми родителите си. Когато е на 20 отваря антикварен магазин на улица Фиделиус и заживява в малкия апартамент над него.

3 неща за Касиопея Хеспериди Елфатис:
• Умее да свири на флейта и пияно. Майка й я научава още преди Рида да научи за магическите си способности.
• Отглежда зелена игуана на име Господин Тоти 2 (две, защото първия умира още докато е на една година).
• Совата й е сива и се казва Гушинчо и за щастие все още е жива.

Снимки: 1; 2; 3; 4; 5; 6.


---
Sun down, Friday night,
Uptown city lights,
Here I go start it out,
I like,
Dressed up out the door
So damn ready for one night maybe more,
I like, I like,
With strobe light hot corse dirty minds
When you cross my way,
I like, I like,
Just you and I touch at first sight
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Едуард ван Фьортедо
Забравител
Едуард ван Фьортедо

Брой мнения : 252

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Чет Авг 12, 2010 1:59 pmИме: Едуард ван Фьортедо
Години: 22 човешки, 510 сумитски.
Зодия: Стрелец
Рожденна дата: 08.12.1500
Местожителство: Мадрид,Испания
Кръв: Чистокръвен
Вид: Сумит
Способности: Контрол върху чувствата на хората
Пост: Забравител]Характер: Едуард е на пръв поглед доста спокоен. Обича честните и искрени хора, които казват това, което мислят. Мрази лицемери! Също така обича да налага мнението си и не търпи някой друг да му нарежда. Няма много приятели, това се дължи на тайните, които е принуден да крие. Но за малкото, които са му останали е готов да направи и даде всичко. През свободното си време обича да гледа телевизия, да слуша музика и др. Едно от най-големите му хобита е да кара сърф, а това най-често става на близкия остров до Мадрид, Майорка.

Външен вид: Ед е с руса коса, която през лятото е по-светла, а през зимата по-тъмна. Има страхотни светло-сини очи, заради които получава доста комплименти, но когато е ядосан те почервеняват, сякаш се изпълват с кръв. Притежава сравнително тънки устни и има страхотна усмивка. Веждите му са не много дебели, но не са и много тънки. Висок е около 1.80 и има доста атлетично, добре поддържано тяло. Едуард е голям фен на пиерсингите и на татуйровките и той самия има и двете. Тялото му е със много добре изразен релеф. Има татуйровки на кръста от ляво и на десната предмишница. Обича да се облича най-често с дънки и някакви ризи. Доста рядко човек може да го види облечен официялно. Също така през лятото носи дънки и бял потник, който подчертава добре оформеното му тяло и рамене.

История:

Предистория: Сумитите били една от най-древните цивилизации. Те живеели в затворено общество, което пазело древните тайни на магията. Сумитите имали отличителен белег, и на всеки е на различно място. Имали невероятни магически способности, които ги правели могъщи и неповторими. Отличавали се с кафяви очи, като при определени обстоятелства цветът им се променял. Можели да четат мисли, да се движат бързо, имали и неограничена физическа сила. Осъществявали контрол върху чувствата и емоциите на хората. Можели да накарат всеки човек да изпитва страх, тъга, щастие и др. Сумитите били неостаряващи същества, като сами определяли възрастта на физическото си развитие.Кръвта била техен източник на енергия.Въпреки, че кръвта давала най-голяма сила на сумитите, те пиели само при нужда и натурално не се нуждаели от кръв, за да оцелеят. През Средновековието редица обстоятелства довели до краха на древната цивилизация. Млад сумит се влюбил в човешка жена, която била бременна от него. Наказанието за това било смърт за детето. Проблемът бил в ужаса от създанието, което би могло да се роди при такава кръстоска. Знаейки това, сумитът и съпругата му се опитали да избягат далеч. Малко преди да бъдат заловени и убити от сумитите, те успели да укрият детето, поверявайки го на възрастна жена от селото на майката. По този начин, детето успява да остане живо. То расте с една единствена мисъл - да отмъсти за убийството на своите родители. Детето съзнавало, че е по-различно от останалите хора, че притежава качества, за които те дори не са сънували. Не обичало да се нарича човек. Поради тази причина си дало прозвището - вампир. Първият вампир, който по-късно щял да създаде армии от вампири, които благодарение на численото си преимущество,тъй като по-природа били по-слаби от сумитите, успели да заличат тяхната раса от лицето на земята - прадедите на вампирите, които се превърнали във водещата сила. Така те превзели и се заселили в замъка, в който до преди това живели сумитите. Битката, в която древната раса била заличена останала в историята като "Великото кръвопролитие". И все пак...двама братя сумити успели да оцелеят, чакайки своят час за да отвърнат на удара, събирайки мощ, която да може да срази убийците на техните предци.
Историята на двама братя: Теодор ван Фьортедо бил по-старият от двамата братя. Той е роден в далечната 13 година преди Христа. А по-малкият - Едуард бил роден през 1500 година. Петнадесетте века, преди да се роди по-малкия брат,първият пътувал по света, събирал знания и опит, тренирал заедно с всеки член от племето и усвоявал техните способности.Той посветил голяма част от живота си в усъвършенстване на сумитските способности. През 327 година след Христа той среща своята съпруга,в която бил влюбен и с която живеят заедно до "Великото кръвопролитие", когато съпругата му бива убита от вампирите.
Едуард бил много спокоен като дете, но често се карал с брат си. Когато пораснал, тялото му спряло да се развива на 22 години. Живял със своето семейство. Бил много безгрижен и незаинетересован, за разлика от брат си, който постоянно искал да се осъвършенства. Всичко било прекрасно, докато не настъпила войната с вампирите. Тъй като бил много неопитен, родителите му заповядали да стои на сигурно и да не се бие. Един ден, гледайки как много от неговото племе умират, решил и той да излезе и да започне да се бие. Двама вампири го видяли и веднага му се нахвърлили. Уплашен, Едуард започнал да бяга, викайки за помощ. Родителите и брат му веднага се притекли на помощ. Теодор го отвел на безопастно място, а майка му и баща му започнали да се бият с вампирите. Когато по-големия брат се върнал, за да помогне на родителите си, те били много тежко ранени и не след дълго издъхнали. Все повече и повече вампири продължавали да нахлуват в територията на сумитите, а по-възрастното племе започнало да намалява. Не след дълго всички сумити били избити, а само Едуард и Теодор успяли да избягат. По-големият брат знаел, че вампирите няма да се откажат, докато не намерят двамата братя и не се отърват веднъж за винаги от сумитите и затова казал на брат си, че ще е по-добре ако двамата се разделят и всеки поеме по пътя си.
След като се разделили, Едуард започнал да броди из света. Първо се установил в Париж, Франция. Той бил доста кръвожаден и не се страхувал да убива хората. Когато вече станал подозрителен, решил да се премести в Мадрид, където гледал да ловува по-малко, прикривайки добре жертвите си.. Той никога не е ходил на училище, но притежава магически способности, които просто не е тренирал. Също така доста често му се налага да използва и сумитските способности..
Снимки:


http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hollywoodismyhood.files.wordpress.com/2008/11/cam-gigandet3.jpg&imgrefurl=http://hollywoodismyhood.wordpress.com/2008/11/05/hes-so-yum-2/&usg=__qvu0tuRPdf-fLI6co0Ux4jkPy20=&h=600&w=447&sz=53&hl=bg&start=0&tbnid=27EN94AKfckqhM:&tbnh=138&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3DCam%2BGigandet%26um%3D1%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D840%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=424&ei=TPtjTKzWNMm44gbT0NGiCg&oei=vPpjTLuqF5T34AbqlODjCQ&esq=4&page=1&ndsp=43&ved=1t:429,r:31,s:0&tx=90&ty=87

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://gossipteen.com/wp-content/uploads/2009/06/cam-gigandet-in-black.jpg&imgrefurl=http://gossipteen.com/tag/cam-gigandet/&usg=__M0Jq15sKqQqKeZJAER9m1TNFTew=&h=480&w=320&sz=59&hl=bg&start=0&tbnid=c43cNubuxU6NGM:&tbnh=138&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3DCam%2BGigandet%26um%3D1%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D840%26tbs%3Disch:10%2C114&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=282&ei=TPtjTKzWNMm44gbT0NGiCg&oei=vPpjTLuqF5T34AbqlODjCQ&esq=4&page=1&ndsp=43&ved=1t:429,r:28,s:0&tx=60&ty=47&biw=1280&bih=840

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_FVllxv-uEYI/TAkuhlVKWzI/AAAAAAAACdA/Chrhbu9Oy4s/s1600/can_gigandet_130.jpg&imgrefurl=http://lacasadedelfina.blogspot.com/&usg=__bfh-AGgGzt91NdnQds7op_YeD-k=&h=600&w=416&sz=77&hl=bg&start=0&tbnid=73POWehKVgeeZM:&tbnh=135&tbnw=90&prev=/images%3Fq%3DCam%2BGigandet%26um%3D1%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D840%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=389&ei=TPtjTKzWNMm44gbT0NGiCg&oei=vPpjTLuqF5T34AbqlODjCQ&esq=4&page=1&ndsp=43&ved=1t:429,r:14,s:0&tx=43&ty=64

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Лириана Форкънтър
Директор; преподавател по "Способности"; рък-л на дом Флемио
Лириана Форкънтър

Брой мнения : 431

Трезор
Оставаща сума: 750

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Пет Авг 13, 2010 12:53 pm

Одобрен си.
За да е ясно на другите - възможностите за различните раси, които ще има във форума ще бъдат пуснати съвсем скоро. (:

---
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Амели Бертрáн
Аврор
Амели Бертрáн

Брой мнения : 9

Трезор
Оставаща сума: 750

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Съб Авг 14, 2010 9:44 pm

  Амели Бертрáн

 • Рожденно място: Монпелие, Франция
 • Рожденна дата: 08. VIII. 1982
 • Възрaст: 28
 • Професия: Аврор
 • Способност: -

 • Външен вид: На пръв поглед, Амели изглежда на не повече от 21-22 години. Този си вид поддържа с всякакви отвари и магически помади, рецептите на които се предават от поколение, на поколение в нейното семейство.
  Висока е 170см. и тежи около 53кг. Има стройна фигура, но конструкцията й е различна от тази на повечето момичета - Амели, сякаш е дошла от 20те години на миналия век.
  Има заоблена форма на лицето и високо чело, а по бузите й има лека руменина. Очите й големи, с извити нагоре крайчета, а цветът им трудно се определя. Понякога приличат на разтопен карамел, понякога на тъмен шоколад, а понякога са просто светло кафяви. Има буден, проницателен (доста често дори пронизващ) поглед, премрежен от дълги, извити, черни мигли. Веждите й са черни, тънки и меко извити над очите й.
  Носът й е тесен, но малко дълъг и едва забележимо вирнат нагоре.
  За устните й може да се каже, че изглеждат сто процента, класическо френски. Естествено червени, с лека усмихната извивка и средни на дебелина.
  Има тясна, заоблена брадичка, върху която седи най-характерното нещо за Амели - малка дупчица.
  Кожата й е млечно бяла, с което контрастира тъмно кестенявата й чуплива и много гъста коса, която достига малко под раменете й.
  Облича се с лек авантгарден привкус, а същевременно се придържа към ретро стила. Харесва черното, също и да съчетава два цвята в дрехите си.

 • Характер: Амели Бертрáн е от онзи тип хора, които са сдържани и ти отнема векове, докато успееш да ги опознаеш истински, а може и никога да не се случи напълно. Много малко хора знаят каква е всъщност.
  Винаги се държи мило с всички, избягва конфликти, винаги е усмихната и позитивна. Никога не можеш да я видиш извън нерви, макар че, истината е, че тя се ядосва адски лесно, но знае как да запази самообладание и да не избухне; дори един мускул не трепва по лицето й. Но нещото, което истински може да я вбеси е да я подценяват. Самата мисъл, че тя заслужава повече, отколкото е получила и че човекът срещу нея не я оценя, я изкарва извън нерви и тогава, може да си позволи да повиши тон, да нервничи или да прави ядосани гримаси.
  Обожава водата и студеното време, ужасно е привързана към Скандинавия и при всеки сгоден шанс ходи там и седи колкото се може по-дълго. Много често казва за себе си, че има "северно сърце" и , че голяма част от нея е завинаги свързана с това кътче на земята, независимо, че всъщност е французойка.
  Но колкото и спокойна и уравновесена да изглежда Амели, всъщност тя е бунтар по душа и жадува за приключения. Мечтае да обиколи света и да преживее милион неща. Обожава да има тръпка във всичко, което прави; това може би е заради кръвта, която тече във вените й...
  Литературата е нейната най-голяма страст се мъчи да прочете колкото се може повече книги през живота си.
  Обича високия адреналин, който работата й поддържа непрекъснато, но понякога това не й стига и се отдава на напълно мъгълски екстремни спортове от типа на парашутизъм, катерене и пр.
  Амели вярва в сродните души и мечтае един ден да срещне своята, за което не бърза, защото знае, че този момент все някога ще настъпи.

 • История: Френският магьоснически род Бертрáн се носи с много добро име и има огромно родослово дърво, поставящо началото си още през времето на Луи XIV. В този род аврорската професия се предава от поколение на поколение и авантюристката, буйна кръв тече във вените на всеки Бертрáн.
  Амели Бертрáн е дъщеря на Жан-Марк Бертрáн, аврор и Франсоаз Ейглетиéр, член на Магисъбора и основател на Кръга на Северните Магьосници в Норвегия. Двамата се срещат в Испания, влюбват се, но след това изгубват пътищата си. Няколко години по-късно се намират в Монпелие, родна Франция, където и двамата живеят. Женят се и не след дълго се ражда първото им дете - Жилбер. След две години се ражда и Амели. От малка започва да обикаля Европа със семейството си и се влюбва в Скандинавия в първия момент, в който зърва бреговете на Норвегия.
  Била е шантаво дете, което скача по локвите, има джобове, пълни с трохи от бисквити и лови червеи. Винаги е била с будно съзнание и бързо схватлива. В училище не е отличничка по всичко, но предметите, нужни за да стане аврор винаги са били нейната стихия. Като ученичка върши много глупости, лудории, обича да нарушава правилата; получава множество наказания.
  След като завършва не започва работа към министерството, ами прави пътешествие, коеъто продължава три години. За това време никой не я е виждал, разменя само няколко сови с брат си, с който са ужасно близки. Знае се само, че се е занимавала усилено с Кръга на Северните Магьосници (на който става пълноправен член още на 14 години) .
  След като се прибира във Франция, прекарва известно време там, след което заминава за Нидерландия и продължава започнатото и постъпва на работа в Министерството на магията като аврор.

 • Снимки: Амели 1 ; Амели 2

 • Допълнително: - Амели е лингвист. Владее над 12 езика и се старае да изучи още.
  - Обожава да пее, освен това свири на цигулка и танцува класически танци - като цяло, музиката е важна част от нея.
  - Има талисман - сребърно рицарско цвете, семейна реликва.
  - Има малък сив чухал на име Симóн.

 • Контакти:skype: wanderer.of.time


Последната промяна е направена от Амели Бертрáн на Нед Авг 15, 2010 9:32 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://ijustdiedinyourarms.blogspot.com/
Касиопея Ефалтис
Собственик на магазин на ул. Фиделиус
Касиопея Ефалтис

Брой мнения : 212

Трезор
Оставаща сума: 750

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Нед Авг 15, 2010 8:21 am

Добър герой :) Одобрена си! Приятно прекарване във форума!

---
Sun down, Friday night,
Uptown city lights,
Here I go start it out,
I like,
Dressed up out the door
So damn ready for one night maybe more,
I like, I like,
With strobe light hot corse dirty minds
When you cross my way,
I like, I like,
Just you and I touch at first sight
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Катрин Кейс
Змеевъд
Катрин Кейс

Брой мнения : 8

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Пон Авг 16, 2010 11:50 am

Име:Катрин Кейс
Години: 20
Зодия:Козирог
Рожденна дата: 12.01.1990
Местожителство: Ванкувър (Канада)
Кръв: Чистокръвна
Способности: Летене,Пророческа дарба
Пост: Змеевъд

Име:Катрин Хейс

Характер: Катрин може да е доста мила и по принцип се държи добре с околните, но има и доста странно променливо настроение. Доста е саркастична, но когато се налага е сериозна. Обича новите неща и да се изправя пред предизвикателства. Не обича глезлите, дето всичко им се поднасяло на готово в живота, а обича хората, които са постигнали всичко сами като нея и винаги знаят какво искат и как да го постигнат. Обикновено Кат е в добро настроение, но никой не може да прецени чувствата и емоциите й, защото тя ги държи за себе си. Недоверчив характер е, не говори за миналото си пред никой, защото се е научила да не се доверява току така на непознати. Доверието й се печели изключително трудно, а и си има причини за това, които обаче никой не знае.

Външен вид:Катрин има красиво и изваяно до съвършенство тяло. Нищо не й липсва. Очите й са сини, като небето, но понякога изглеждат сиви. Те са големи и толкова дълбоки, че всеки който я погледне да част от секундата може да потъне в тях, но да не намери нищо друго, освен неизвестност. Погледът на момичето е доста завладяващ, но почти никога не издаващ видима и силна емоция. Косите на Кат падат около красивото й лице на големи и копринено меки къдрици, които имат специфичния мирис на кокосово мляко. На цвят косите й са в приятно шоколадов цвят с малко светло кафяви отблясъци, а понякога са просто марципанови. Устните на девойката са почти винаги оформени в малка и специфична за нея усмивка, която страшно много й отива. Кожата й е малко по бледа от тази на хората. Походката й е грациозна и лека, сякаш лети, а не ходи.

История: Катрин е родена и израснала в заможно чистокръвно семейство в град Ванкувър (Канада). Когато става на четири й се ражда сестра на име Ейми. Първоначално Кат се радва, че си има сестра и я обича, но с времето разбира, че всички в семейството я загърбват и обръщат внимание единствено на Ейми. Катрин е поела цялата тежест на живота в свои ръце още от малка и е трябвало сама да се оправя с всичко. Все пак с времето свиква като се връща от училище да гледа родителите й как вечно глезят сестра й и дори не забелязват, че и тя е тук. От една страна макар спомените да са гадни, момичето е доволно, че не е станало такава глезла като сестра си, а е постигнала всичко в живота си сама. За жалост и в училище животът й не е бил много цветен. Винаги е имала доста приятелки, била е с отличен успех в училище, но в един момент най – добрата й приятелка, тази от която никога не би очаквала да я предаде го е направила. Точно когато е навършила 12 години, Кат е купонясвала с приятелите си от училище и извън училище, но след купона я среща един крадец и се опитва да я ограби, но момичето се дърпа и не позволява накрадеца да я ограби, за това мъжа предприема крайни действия.Изважда пистолет срещу Кат, която много се изплашва и с магия зашеметява крадеца за да може да му избяхга. Но на всичко това стана свидетел нейната “най- добра приятелка” която тогава е с нея и какво мислите че прави после. Двете уж се разбират, че няма да кажат нито думичка на никого, а после става друго. Когато Катрин отива на училище разбира, че приятелката й била разказала на цялото училище за това, че е направила магия и че била много опасна и наговорила всички да бягат от нея щом я виждат. Катрин разбрала на това предателство и никога не й го простила. Тя й обърнала гръб и се тръгнала с бягане в къщи където поне никой не я забелязва. След дълго мислене и стоене заключена в стаята си Катрин решила, че ще е най – добре, ако намери място, на което да се чувства отново като себе си. Където да намери целите в живота си и да не трябва нито да се крие, нито да бъде пренебрегвана. Колкото до любовния й живот. В мъгълското училище всичките момчета точели лиги по нея, но тя ги пренебрегвала, защото никой не й взел интереса. Всичките били богаташки разглезени момченца, които само заглеждат богатите и красиви момичета, но Катрин не се интересувала от такива. Все още не вярва в истинската любов или тази от пръв поглед, защото никога не я е изпитвала, а и смята, че всички рано или късно те предават. Тя не би могла да допусне някой да й разбие сърцето, камо ли пък един мъж. И никога не би ронила горчиви сълзи заради който и да било. Просто не е в неин стил. Не вярва както в любовта така и в истинското приятелство, но и не обича да е сама, защото това й напомня за миналия живот, който за щастие малко по малко е започнал да избледнява в съзнанието й. След като Кат получава писмо от Хартуин тя веднага си стяга багажа и отива там. Решена е на всичко ад остане, а и й се струва невероятно и красиво място.И наистина тя остава там до завършването на обучението й в училище.След това започва да се обучава за Змеевъд.Тази професия изобщо не я плаши, а й харесва ужасно много и бързо се учи.Това е така защото обича животните и може да се разбира с тях.А и нейната способност да лети й помага.Така Кат взима свидетелство за Змеевъд и започва да ходи по цял свят давайки дом на драконите.

Домашен любимец:
Котка - Том:Порода: Сибирска котка(в случая котарак)

Вид: Сибирската котка има масивно, силно и леко издължено тяло с добре развити гърди, със здрави добре замускулени крайници, с едри овални лапи и гъсти снопчета от косми между пръстите. Главата е относително голяма, широка, с трапецовидна форма. Носът е средно дълъг, широк и прав, със забележим стоп. Бузите са пълни, има дълги мустачки. Ушите са средно големи, широки в основата, с форма на равностранен триъгълник, като в края са леко закръглени и имат снопчета от косми на върха. Очите са широко поставени, средно големи, с овална или бадемовидна форма, като обагрянето им хармонира с окраската на козината. Крайниците са средно дълги, дебели, с едри овални лапи, силно окосмени между пръстите. Има добре развити възглавнички на лапите. Опашката е средно дълга, дебела в основата, изтъняваща и затъпена в края. Космената покривка с много гъста, средно дълга, слабо прилягаща, мека с копринен блясък и еднородна структура. На шията козината е най-дълга, като образува подобие на грива, закриваща цялата шия от линията на ушите и бузите до лопатките.

Характер: Котките от тази порода са напълно свободни и самостоятелни. Доста палави и игриви, но не допускат никой друг близо до себе си, освен този който им принадлежи(т.е. който са избрали). Дори не допускат и други животни да се доближат, изключително недоверчиви и се защитават чрез съскате, когато някой който не са опознали се опита да ги погали или докосне. Не допускат и никой да нахлува в личното им пространство, също така имат доста здрава психика за котки. Доста хитри са и знаят какво искат и винаги как да го постигнат. Козината им не изисква старателно ресане, тъй като тя сама поддържа чистотата и порядъка й, още един белег, че те са наистина самостоятелни и обичат да правят всичко възможно сами. Не за много глезени и капризни.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Касиопея Ефалтис
Собственик на магазин на ул. Фиделиус
Касиопея Ефалтис

Брой мнения : 212

Трезор
Оставаща сума: 750

ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   Пон Авг 16, 2010 1:11 pm

Одобрена си :)

---
Sun down, Friday night,
Uptown city lights,
Here I go start it out,
I like,
Dressed up out the door
So damn ready for one night maybe more,
I like, I like,
With strobe light hot corse dirty minds
When you cross my way,
I like, I like,
Just you and I touch at first sight
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Герои на възрастните   

Върнете се в началото Go down
 
Герои на възрастните
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Secret World :: Начало :: Начало :: Герои :: Създаване на герой-
Идете на: