Secret World
Добре Дошли в Secret-World - един необятен и завладяващ магически свят. Моля, регистрирайте се за да намерите много приятели, да се забавлявате и най-вече да получите достъп до вълнуващата ни онлайн РП игра.

Очакваме Ви! 
ИндексDaily prophetКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 За Хартуин и играта

Go down 
АвторСъобщение
Лириана Форкънтър
Директор; преподавател по "Способности"; рък-л на дом Флемио
Лириана Форкънтър

Брой мнения : 431

Трезор
Оставаща сума: 750

ПисанеЗаглавие: За Хартуин и играта   Чет Юли 22, 2010 9:22 am

Хартуин
Описание & история

Историята:
Някога отдавна, в началото на X век, двама души – близнаците Мерлийн и Алистър Форкънтър, стъпват на място някъде из пределите на Нидерландия, изпълнено с магия. Двамата млади, ала силни магьосници веднага усещат, че на онази самотна скала са предвещани да се случат невероятни неща... Откритото от тях място представлявало къс земя, останал непокътнат от блъскащата го вода от голямата река, която се вливала във водопада. Вятърът брулел клоните на няколкото останали дървета, а жаркото слънце напичало отгоре им. Четирите елемента се преплитали в тази непозната точка от света, непокътната от човешка ръка. От там дошли и имената на домовете на училището – на латински Арис означава въздух, Терра - земя, Аква – вода, а Флемио, съответно, огън.
Не след дълго замъкът „Хартуин” гордо се издигал насред водите на тайнствената река, а близнаците Форкънтър станали директори. Събрали обкръжение от едни от най-добрите магове по онова време и заедно започнали да обучават малките магьосници, като изпращали на избраните специално писмо – покана. Така „Хартуин” продължавал да се развива с вековете, а академията станала едно от най-безопасните места в магическия свят – защитена от магии, скрита от мъгълите. Директорският пост се предавал по наследство в рода Форкънтър – винаги на брат и сестра. Имало само един случай, поради липсата на наследница, когато на директорският пост се качили двама братя. Сега наред са Лириана и Дейниъл Форкънтър, а интересното тепърва предстои...

Кратка информация за училището:
Име: Хартуин (Hartween)
Местонахождение: Провинцията Зеландия, Нидерландия (Холандия)
Основатели: Мерлийн и Алистър Форкънтър
Настоящи директори: Лириана и Дейниъл Форкънтър

Домовете:
Терра – уравновесени, скромни, интелигентни, това са само част от качествата на „земния” дом; символ - елен
Арис – искрени, честни и свободолюбиви са представителите на дома; символ - сокол
Аква – „водните” дечица са благородни, щедри и работливи; символ - делфин
Флемио - смелостта, бунтарския дух и силната воля са присъщи за тези млади магьосници; символ - дракон
(качествата са в съкратен вид; повече можете да намерите в Общите стаи на домовете)

Курсове и план на обучението:
Първи – откриване на първа способност; изучаване на нормалните предмети
Втори – откриване на втора способност; изучаване на нормалните предмети
Трети – усъвършенстване на двете способности; изучаване на нормалните предмети
Четвърти – изучаване на нормалните предмети; подготовка за Завършващите изпити

Описание на замъка и околностите:
Парче скала на ръба на водопад, върху което в турнат някакъв си замък? Звучи... доста не обещаващо? Е, мога да ви уверя, че замъкът, който ще ви опиша сега далеч надминава обещаващите очаквания.
Издигащ се стройно и величаво над сребърните води, замъкът на академия „Хартуин” определено си заслужаваше да се види. Със старинната си изработка, някои може би биха го помислили за средновековна катедрала. От архитектурна гледна точка „крепостта” представляваше четири етажна сграда с пет основни кули. Четири от тях служеха за Общи стаи на домовете, но чрез магия в тях никой не можеше да влезе направо от подножието на кулите, ами трябваше да намери тайният вход, намиращ се някъде по етажите. Всяка от кулите бе разположена на съответното място за елементите – Арис гледаха на Изток, Флемио на Юг, Аква на Запад и Терра на Север. От дизайнерска гледна точка, обаче, „Хартуин” представляваше нещо много повече. Със заврънкулките и орнаментите си, всеки изпипан до съвършенство детайл можеше да те накара да останеш изумен всеки пък, когато го зърнеш. Самият замък пък бе разположен с лице на Изток, така че изгревът да озарява милионите мозаячни стъкълца наредени като прозорци на фасадата. Слънцето продължаваше пътя си по покривите на „Хартуин”, така че да може да залезе зад хоризонта, там където небето и реката се сливат в една линия. На оставащото парче земя, което не бе заето от основите на замъка, имаше няколко дървета, където учениците обичаха да посядат на сянка.
Чудите се как може да се стигне от тази изолирана точка наред водите до сушата? От двете страни на замъка са построени два моста, дълги и високи, по които можеше лесно да се стигне до околностите на академията. Те бяха също така красиви като замъка, ала и опасни, така че внимавайте – може нещо да дебне от храста до който стоите. А може въобще да не е храст...

001. Picture Of The Hartween Castle
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
 
За Хартуин и играта
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Secret World :: Начало :: Начало-
Идете на: